Thorne Kosttillskott

Därför ska du välja Thornes kosttillskott

Om du har haft att göra med en hälsocoach eller näringsterapeut den senaste tiden, så har du säkert kommit i kontakt med Thornes kosttillskott. Thornes produkter har blivit väldigt populära de senaste åren och därför finns det skäl att kolla lite noggrannare på vad det är som gör kosttillskotten så populära. 

Thorne tillverkar kosttillskott med hög kvalitet och bra upptagningsförmåga. Deras produkter innehåller inga onödiga tillsatser eller allergiframkallande ämnen. Det amerikanska bolaget fokuserar på att testa produkterna, på ingredienser av absolut högsta kvalitet och på en så ren produktionsprocess som möjligt. Medan andra i branschen tänker mer på utseende än på hur produkten fungerar, har Thorne valt att fokusera på vetenskap, teknologi och branschledande processer. 

Hos Bodystore hittar du ett stort utbud av Thornes fantastiska sortiment.

Thorne fokuserar på kvalitet genom hela produktionsprocessen

Bolaget värnar om att använda de främsta teknikerna och utrustning. De testar alla ingredienser och fokuserar på varje detalj längs vägen. De tillverkar alla sina produkter i sin fabrik i South Carolina, och har därför full kontroll på alla komponenter och hela processen. En av anledningarna till att Thornes produkter är bättre än andra är att de inte använder sig av stearater, bindemedel, konserverings, lösnings eller färgämnen som kan förminska absorptionsförmågan. De tror helt enkelt inte på att använda onödiga ingredienser.  Tillskotten är omåttligt populära bland proffsidrottare i USA, eftersom de är säkra, rena och trygga att använda. 

Läs mer om holistisk hälsa här.

kosttillskott av bra råvara

Tillförlitliga leverantörer och trygga ingredienser

Thorne är väldigt noggranna med varifrån ingredienserna till deras produkter kommer. De arbetar enbart med leverantörer som fokuserar på kvalitet, vetenskap och medvetenhet. Med bättre ingredienser blir både produkterna och användarnas hälsa bättre. På deras webbsida beskriver de tydligt alla ämnen som ingår i deras produkter, samt sin No-list där de presenterar ämnen som de INTE använder i sina produkter. 

Beprövade produkter för bästa resultat  

I Thornes process ingår fyra olika teststadier. Först och främst testas alla råmaterial och komponenter. Samtliga material testas för orenheter och andra avvikelser. Genom hela processen testar de produkterna för att garantera att rätt ingrediensmängd används. De testar även alla flaskor, burkar, etiketter och annat material genom hela processen för att garantera så rena produkter som möjligt.  

Innan en produkt lanseras på marknaden testas och bekräftas dess ingredienser, styrka och renhet samt att inga mikrobiologiska orenheter inträffat under tillverkningsprocessen. Det sista testet är ett stabilitetstest där man dubbelkollar produktens hållbarhet över tid och att bäst före-märkningar är korrekta. 

De flesta av oss lider av Zinkbrist – här kan du läsa mer om varför Zink är så bra!

beprövade produkter
I Thornes process ingår fyra olika teststadier

Miljömedveten framställning 

Thorne Industries är måna om naturen och ser till att produktionen inte påverkar miljö och natur negativt. De strävar efter att använda så lite plast som möjligt i processen. Bolaget är rädda om den botaniska mångfalden och ifall någon av ingredienserna i deras produkter skulle riskera utrotning, slutar de att använda denna och övergår till andra, mer hållbara växter. I sådana fall testar man givetvis de nya materialen så att de säkert är av lika hög kvalitet som de tidigare. 

Att välja rätt istället för lätt

Thorne är noggranna med sina val. De tillåter framställningsprocessen bli längre och mer krånglig istället för att använda sig av onödiga tillsatser. För att garantera så rena produkter som möjligt. Så fort de noterar att en produkt eller ingrediens inte håller rätt standard byter de ut ingrediensen eller ändrar produkten. Om de inte hittar en ersättare får de leta vidare. De använder sig aldrig av utrotningshotade växtarter eller tvivelaktiga produkter. 

Med andra ord är Thornes kosttillskott ett ypperligt val för dig som vill vara säker på vad det är du äter för tillskott, och som vill vara säker på att du inte får i dig onödiga tillsatsämnen 

miljömedvetet val

Källkritik

Vill du läsa mer om ämnet? Här har vi hittat vår information.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Klåda i rumpan
Magproblem

Klåda i rumpan

Klåda i rumpan eller analklåda är ett tillstånd som är vanligt hos både barn och vuxna. Läs vard analklåda beror på och hur du kan lindra symtom.

Läs mer »
Kreatin
Holistisk hälsa

Kreatin

Kreatin monohydrat är ett kosttillskott som enligt forskning faktiskt fungerar. Kreatin är ett ämne som finns i kroppens celler och som används för att omvandla lagrad energi till rörelseenergi. 

Läs mer »
Spirulina Superfood
Holistisk hälsa

Spirulina

Spirulina är en superfood, en blågrön alg med väldigt mycket näring, antioxidanter, vitaminer och mineraler. Läs mer om fördelarna, produkter och användning här.

Läs mer »
Grön smoothie
Holistisk hälsa

Grön smoothie till frukost

Gröna juicer syns i tidningar, sociala medier och i receptböcker, vi ser dem hela tiden! Är du en av dem som är beroende av en grön start på dagen, eller är detta fortfarande något obegripligt för dig? Vi ska ta en närmare titt på ifall det faktiskt finns positiva konsekvenser av att starta dagen med en grön juice.

Läs mer »
Varför lever kvinnor längre än män?
Holistisk hälsa

Varför lever kvinnor längre än män?

Kvinnor lever ca 3-5 år längre än män, oavsett var i världen du befinner dig. Men varför är det så? På vilket sätt lever män annorlunda än kvinnor och vad kan männen göra för att uppnå samma livslängd som kvinnorna?

Läs mer »
Skonsam träning
Holistisk hälsa

Skonsam träning och träningsredskap

Träning kan belasta kroppen hårt och många av oss som sitter mycket i jobbet har redan ont i rygg, nacke, axlar osv. Därför är det bra att variera träningen med skonsamma alternativ som hjälper kroppen att återhämta sig. Det finns flera typer av träning som är skonsam och kan hjälpa dig som lider av olika typer av smärta. Eller som bara helt enkelt vill träna, men behandla kroppen skonsamt.

Läs mer »